KÜTAHYA / TAVŞANLI - Subaşı İlkokulu

Ara

Fatih Kadı öğretmenimizin müzik kursu devam ediyor.Okulda sadece öğretim değil diğer sosyal alanlarda da çalışıyoruz.

Ara

3/A Sınıfımız Deyimlerimizi kendi bakış açılarından resimlediler.

Ara

Ayın Öğrencisi projemizde Kasım Ayında da her şubeden bir ögrencimizi seçip bayrak töreninde ödüllendirdik.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününü Konferans salonumuzda yaptığımız programla kutladık.

Kas

Ölümünün 84. yılında Mustafa Kemal Atatürk okul bahçesinde yapılan törenle anıldı.

Ekm

Okulumuz 1/C sınıf öğretmeni Fatih KADI öğrencilerimizin okulda kendilerini daha iyi hissetmeleri ve okula uyumlarını hızlandırmak için değişik çalışmalar yapmaya devam ediyor.Sınıfıno klasik sınıf olmaktan çıkarıp ferah bir mekana dönüştürüyor.

Ekm

Öğrencilerimizi motive etmek amacıyla onların örnek davranışlarını gözlemleyerek her şubeden bir öğrenciyi AYIN ÖĞRENCİSİ olarak seçiyoruz.Ekim ayında başladığımız projemizde seçtiğimiz öğrencilerimize Bayrak Töreninde Ayın Öğrencisi belgelerini verdik ayrıca okul girindeki dijital panomuzda ayın öğrencilerini yayınlayacağız.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Camiler ve Dibn Görevlileri Haftası Münasebetiyle okulumuz 3/A sınıfı öğretmeni Mustafa ELDEŞ ve öğrencilerimiz Subaşı Camii İmam Hatibi İbrahim GÜÇLÜ'yü ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladılarve İbrahim Hocamıza çiçek takdim ettiler.Öğrencilerimizle yakından ilgilenen hocamız onlara Camiler hakkında bilgiler vererek ,öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Haz

Kütahya Valiliği ve Kütahya AFAD Müdürlüğü tarafından 24 Haziran Cuma saat 21:000' de Kütahya İl Geneli Deprem Anı Tatbikatı düzenlenecektir.Tatbikat anında çekilen fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarında @afadkutahya ve @kutahyavaliligi etiketleriyle paylaşanlara çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Haz

Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel olarak yapmayı planladığımız Bahar Şenlikleri ve Mezuniyet Törenimizi 15 Haziran 2022 tarihinde okul bahçemizde yaptık. İlk olarak 8.sınıflarımızın mezuniyet törenini yaptık, ardından öğrencilerimiz ve misafirlerimiz Yalçın Saz Ekibi eşliğinde eğlendiler.Mahalle Muhtarımız İlhan MEYDAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Murat KÜÇÜK'ün sponsorluğunda öğrenci ve misafirlerimize Nohutlu Pilav -Ayran ikramımız oldu.Öğlen yemeği ikramından sonra Bahar Şenlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar yaptık.Öğrencilerimiz çok eğlendiler.Başta Mahalle Muhtarımız İlhan MEYDAN'a, Okul Aile Birliği Başkanımız Murat KÜÇÜK'e, Okul Müdürümüz Ali KAÇAR'a, ses sistemi için Yalçın Saz-Yalçın CİLASUN'a, Subaşı İlkokulu/Şehit Polis Köksal Kaşaltı Ortaokulu idarecilerine,öğretmenlerine ve personellerine desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Çocuklara resfebe öğretmek ve sevdirmek için Subaşı İlkokulu koordinatörlüğünde ilçe genelinde 1. düzenlenen İlkokullar Arası Resfebe Yarışması okulumuzda yapıldı. 9 okuldan 27 öğrenme meraklısı öğrencinin katıldığı yarışma çekişmeli geçti. Final sorusunu doğru cevaplayan Arslanbey İlkokulu 1. Oldu. Yarışmanın en küçükleri olan Arslanbey İlkokulu öğrencileri ve diğer okullar okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

May

Okul Öncesi B şubemiz 25 Mayıs'ta Anneler Günü Programı düzenlediler.Minik öğrencilerimizin performansları tüm anneleri çok duygulandırdı.

May

Beşincisi düzenlenen ve 1053 kişinin katıldığı Eğitim Bir Sen Kitap Okuma Yarışmasında 14 tane öğrenci tüm soruları doğru cevaplamıştır. Bu 14 öğrenciden 5 tanesi okulumuz 4-C sınıfı öğrencisidir. Öğrencilerimizi ve Gülcan USLU öğretmenimizi tebrik ederiz. Soruları doğru cevaplayan öğrenciler bisiklet ile ödüllendirildiler. Soruları doğru yapan öğrenciler arasında yapılan sıralamada öğrencimiz Zümra Ece KARABACAK 1. olmuştur. Ödül olarak Kaymakamımız Sayın  Erdoğan KANYILMAZ Bey'den hem bisiklet hem de çeyrek altın aldı. Yarışmada ilk 43'e giren öğrenciler Bursa gezisi ile ödüllendirildiler.İlk 43'ten 10 öğrenci okulumuz öğrencisidir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Düzenlene ödül töreninde Okul müzik koromuz da sahne alarak katılanlardan tam not almıştır.Fatih KADI Öğretmenimizi ve Koroda görevli öğrencilerimizi güzel performanslarından dolayı tebrik ederiz.

May

1/C öğretmenimiz Veli TANHAN İlkokullar Arası RESFEBE Yarışması düzenliyor.Yarışmaya Tavşanlı ve Köylerindeki tüm ilkokul öğrencileri katılabilir.Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Yarışma Şartnamesinde bulabilirsiniz.

ŞARTNAMEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler için mini bir kitapçık hazırladık.

KİTAPÇIĞA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

May

1/C sınıfı öğretmenimiz Veli TANHAN öğrencilerimize MANCIĞI tanıtmak ve kalıcı öğrenme oluşturmak amacıyla okulumuzda mancınıkla pinpon topu atma yarışması düzenledi.Yarışmaya katılan öğrencilerimiz yarışırken çok eğlendiler.Yarışmada Fadime Ülkü  ELDEŞ birinci oldu.