Ock

Fatih  KADI Öğretmenimizin açmış olduğu Müzik Kursumuzda güzel çalışmalar oluyor.Fatih Öğretmenimiz öğrencilerimizle beraber velilerimiz ve öğretmenlerimiz için okulumuzun konferans salonunda mini bir konser verdiler.İlkokul Melodika Gurubumuz ve Ortaokul Bağlama Gurubumuz ve Koromuz dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Ock

3/A Sınıfı öğretmenimiz Mustafa Eldeş Cahit Art Matematik Yılı Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Hareketli Çarpma Etkinliği yaptı.Öğrencilerimiz çarpım tablosunu ezberlemenin daha eğlenceli yolunu keşfettiler.

Ock

1/A Sınıfımız tüm harfleri öğrenerek okumaya başladılar.Sınıf Öğretmenimiz Gülcan USLU öğrencilerimiz için unutamayacakları bir Okuma Bayramı düzenledi.Öğrencilerimize tüm eğitim-öğretim hayatları boyunca başarılar dileriz.

Ock

3/A sınıfımız Nasrettin Hoca fıkralarını canlandırıyor. Mustafa ELDEŞ öğretmenimiz Nasrettin Hoca'nın fıkralarında sadece insanları güldürmeyi değil onları düşündürmeyi amaçladığını öğrencilerimize aktardı; ve sınıfımızda öğrencilerimiz Nasrettin Hocamızın iki fıkrasını canlandırdılar. Öğrencilerimizin performansları orijinal tiyatro sanatçıları kadar görülmeye değerdi.

Ock

İngilizce Öğretmenimiz Şemsettin KAYA öğrencilerimizin derse karşı iligilerini çekmek ve talı bir rekabet içinde dersi öğretmek için 3. sınıflar arası Büyüğk Risk İngilizce Yarışması düzenledi.Öğrencilerimiz yarışmada hem eğlendiler hem de öğrendiklerini tekrar ettiler.İngilizce öğretmenimizden böyle toplu bir etkinliklerin yapılmasını istediler.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Şemsettin Kaya İngilizce Dersini ,lgi çekici hale getirmek için şarkılardan faydalanıyor.2 ve 3. Sınıflarda sağ sol ve diğer komutların akılda kalması için hareketli şarkılardan faydalanıyor.Öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyorlar.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH Sivil toplum örgütünün ortaklaşa yürüttüğü İyil,kte Yarışan Sınıflar sosyal sorumluluk projesine katılmıştık.Aralık ayında sınıflarımıza konan kumbaraları toplayan proje ekibimiz 4/D sınıfımızı birinci olarak seçti.Öğrencilerimiz dünyanın değişik yerlerindeki kendi yaşıtları yetimlere destek olabilmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Ara

Mustafa Eldeş Öğretmenimiz STEM sınıfımızda bulunan  Kendin Yap Atölyemizdeki araç-gereçleri 3/A sınıfımızdaki öğrencilerimize tanıttı. Mustafa ELDEŞ ilerleyen zamanlarda sınıfımızdaki araç gereçleri kullanacaklarını ve öğrencilerimize el becerileri kazandırmayı amaçladığını söyledi.

Ara

Okul öncesi öğretmenlerimiz Yerli Malları Haftasında farkllı bir çalışmaya imza attılar. Öğrencilerimize geçmişte kullanılan eşyaları müze olarak ve yapılan işleri de  drama olarak sergilediler

Ara

Bakanlığımızın başlattığı 'AİLE OKULU PROJESİ' okulumuzda da uygulanmaktadır.Aile içi iletişimin güçlendirilmesi amaçlanan projemizde ailelerimiz öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunacak mekanizmalar hakkında bilgilendirilmektedir.Projemizi sınıf öğretmenlerimizden Fatih KADI öğretmenimiz yürütmektedir.

Ara

Yerli Malları ve Tutum Haftası okulumuzda kutlandı.Öğrencilerimize Yerli Mallarını kullanmanın  ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı.Değişik etkinlikler yapıldı.

Ara

Okul öncesi Din Öğretimi hocalarımız Mevlana Haftası ile ilgili etkinlikler yaptırarak,Mevlanayı ve Onun engin HOŞGÖRÜSÜNÜ öğrencilerimize anlattılar.

Ara

İHH ile Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte yürüttüğü 'YETİM KARDEŞ' projesine bu sene de destek vermeye devam ediyoruz.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Esra YAVUZ sınıflarımızda Projeyle ilgili sunumlar yaparak öğrencilerimizde 'YETİM KARDEŞ' projesi hakkında farkındalık oluşturarak,onların paylaşma duygularını geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Karate Şampiyonasında 3/A Sınıfı öğrencimiz Meryem Gökçe TANHAN okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmiş ve il 1.si olmuştur.Öğrencimize vermiş oldukları emekler için Tavşanlı Karate Okuluna teşekkür eder,öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

3/A Sınıfımız Ortaokul Resim Öğretmenimizle beraber KARAKALEM RESİM çalışmaları yaparak değişik etkinliklerle eğitim öğretim hayatlarını zenginleştiriyorlar.