Ara

Engellilerle Dayanışma Kulübümüz  Aralık Dünya Engelliler günüyle ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için bir pano hazırladılar.

Ara

2/A sınıfı öğretmenimiz Gülcan USLU öğrencilerimizin kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri , Türkçemizi güzel ve düzgün konuşabilmeleri ve konuşma yeteneklerini geliştirmek için derslerde öğrencilerimizin velileriyle beraber yaptıkları kuklaları kullanıyor.Öğrencilerimiz kuklalarla yapılan etkinliği çok sevdiler.

Kas

Değerler Eğitimi kapsamında Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavşanlı Müftülüğü işbirliği ile başlayan Kur'an kurslarımız meyvesini vermeye başladı.

Çocuklarımız Kurslarımızda hem Kur'an-ı Kerim öğreniyor hem de okul derslerini aksatmadan nitelikli zaman geçiriyorlar.  Çocuklarımız haftada üç gün olan kurslara severek geliyorlar.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

3/B sınıfı öğretmenimiz Emrah KÜÇÜKYILDIZ Milli kiltürümüz ünitesinde Hacivat-Karagöz oyununu öğrencilerine oynatarak öğrencilerimizin  kültürel ögelerimizi kalıcı bir şekilde öğrenmesini sağlıyor.

Kas

Geleceğimizin mimarı Öğretmenlerimiz için okulumuz konferans salonunda bir program yaptık.Program sonunda Okul Müdürümüz Ali KAÇAR öğretmenlerimize hediyelerini ve öğrencilerimizin öğretmenlerine mesajları takdim etti.

Kas

2/A Sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Gülcan USLU Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Kızılay Şubesini ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz Filistin'e gönderilmesi için Kızılay'a bağışta bulundular.Kızılay şubesindeki görevliler öğrencilerimizle yakından ilgilenerek Kızılay hakkında bilgilendirme yaptılar.Tavşanlı Kızılay Şubesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

4/A sınıfı öğretmenimiz Mustafa ELDEŞ Öğrencilerimizde Su Tasarrufu ile ilgili farkındalık oluşturmak için çalışmalar yaptırıyor.

Kas

4/A sınıfı öğretmenimiz Mustafa ELDEŞ Sosyal Bilgiler Dersindeki Milli Kültürümüz temasını öğrencilerimizin daha iyi kavraması için görsel bir şekilde öğrencilerimize aktardı.

Kas

24 Ekim 2023 Tarihinde, Tavşanlı Spor Salonu’nda Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Okullar Arası Karate Turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvaya 20 farklı okuldan toplamda 74 sporcu katılmıştır. Öğrencimiz Meryem Gökçe TANHAN, okulumuzun adına katıldığı bu anlamlı turnuvada şampiyon olmuştur.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılını coşkuyla kutladık.Bu kapsamda okul bahçemizde tören düzenledik.

Kas

Okul Aile Birliği toplantımız 31 Ekim Salı günü velilerimizin yoğun katımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

7-22 Ekim Kod Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık ve Kod Week Haftası etkinliklerine katılan sınıflarımıza ve öğretmenlerimize katılım sertifikası verdik.

Eyl

Okulumuzda Mevlid Kandili hakkında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerizce gün boyu teneffüslerde Peygamberimizle ilgili ezgi yayınları yapıldı,okul girişine pano hazırlandı, dijital panomuzda Mevlid Kandiliyle ilgili slayt döndürüldü ve sınıflarımızda öğrencilerimize lokum-gül suyu ikramında bulunuldu.

Haz

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri kapsamında velilerimiz okul yararına kermes düzenlediler.Kermesten elde edilen gelir okulumuzun çeşitli ihtiyaçları için kullanılacak.

May

26-28 Mayıs 2023 tarihlerinde Karadağ'ın Bar kentinde düzenlenen 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde eden Türkiye, 14 altın, 14 gümüş ve 17 bronz madalya kazanarak toplamda 45 madalya ile genel klasmanda birinci oldu. 121 kişilik milli takımda 9 sporcu ilçemizden ve biri de 3 sınıf öğrencimiz Meryem Gökçe TANHAN.... Öğrencilerimiz başarılı performanslar sergileyerek ilimizi, ilçemizi ve okullarını en iyi şekilde temsil ettiler. Öğrencimiz Meryem Gökçe TANHAN  ise 8-9 yaş kategorisinde Balkan üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizi milli takım adına Tavşanlı Belediye Spor Kulübü ve Tavşanlı Karete  Okulu çalıştırıyor. Öğrencilerimizin aldığı dereceler ise  ;

Ferdi Kategoride :

Elizan SAĞLAM kendi kategorisinde 2.

Nimet Berra KARAKUZU ise 3. oldu.

Yaş kategorilerine göre;

8-9 Yaş Kategorisi Balkan 3'üncü olan Sporcularımız:

Meryem Gökçe TANHAN

Elif Nalan ÖZDEMİR

Elif KUNT

11 Yaş Kategorisi Balkan Karate Şampiyonu Sporcularımız:

Ceyla TOPATAN

Elif Su GÖKTÜRK

Zeynep ARSLAN

12-13 Yaş Kategorisi Balkan 2.'si olan Sporcularımız

İrem SARGIN

Elizan SAĞLAM