KÜTAHYA / TAVŞANLI - Subaşı İlkokulu

Subaşı İlkokulu

Subaşı Mah.Yeni Doğan Cd. No.91 TAVŞANLI / KÜTAHYA
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Yarınlarımız için en erdemli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
Küçükler futbol takımı İl şampiyonluğu ve Danone Uluslar Kupasında elemelerinde ilk 32 BOCCE küçükler ve yıldızlar ilçe,il bölge birincilikleri ve Türkiye 5. liği atletizm, masa tenisi, step-aerobic ve orientring il birincilikleri
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
kalorifer (doğalgaz)
Okul ilçe merkezinde olup il merkezine mesafesi 50 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Küçükler futbol takımı İl şampiyonluğu ve Danone Uluslar Kupasında elemelerinde ilk 32 BOCCE küçükler ve yıldızlar ilçe,il bölge birincilikleri ve Türkiye 5. liği atletizm, masa tenisi ve orietring il birincilikleri
Proje Çalışmaları
Okulda S.T.E.M (E-twinning),Applying Games in English (E-twinning),Oynuyorum Oyunumu Paylaşıyorum (E-twinning),Sınıfımız Müzeye Dönüşüyor (E-twinning), Gel ne olursan gel (E-twinning),I Am What In The Future! "Gelecekte Neyim!"(E-Twinning),Sesim Masalda Saklı (E-Twinning)