Mrt

"Bir İyilik Yap Bir Kalbi Mutlu Et" sloganıyla yola çıkarak Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak üzere yardım kolileri oluşturmaya karar verdik.Bu fikrimizi öğrenci ve velilerimizle paylaşınca Cumhuriyetimizin 100. Yılına yaraşır şekilde 100 yardım kolisi hazırladık.Yaptığımız sosyal sorumluluk pojesi sonunda yüzlerce kalbi mutlu ettik.Öğrencilerimiz ve velilerimiz kolileri hazırlamak için Hayırda Birbirleriyle Yarıştılar.Okul yönetimimiz ve Proje ekibimiz ençok yardım malzemesi getiren sınıflarımızı ödüllendirdi.Öğrencilerimiz adına ödüller ve Teşekkkür Belgeleri bayrak törenimizde sınıf öğretmenlerine verildi.

Mrt

Baharın gelişini, doğanın uyanışını simgeleyen Nevruz, barış ve dostluk bayramı olarak Türk Dünyası başta olmak üzere dünyanın her köşesinde asırlardır kutlanmaktadır. Okulumuzda öğrencilerimize  Nevruz Bayramı ile ilgili bilgiler verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda Tavşanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Diyabet Eğitimi verildi.Verilen eğitimde öğrencilerimize Diyabet nedir? ,Diyabetin nedenleri ve belirtileri;neler yapılması gerekir gibi konularda bilgiler verildi.

Mrt

4.Sınıf Öğretmenimiz Güler KUL öğrencilerimize matematiği sevdirmek için çeşitli yarışmalar düzenliyor.Bu sayede öğrencilerimizde kalıcı öğrenme oluyor.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yılında okulumuzda güzel bir tören yaptık.Öğrencilerimize Çanakkale Ruhunu aktardık.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulunü okul bahçesinde tören yaparak kutladık.

Mrt

Yeşilay Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Yeşilay ve faaliyetlerini tanıttık.Ardından öğrencilerimizle bilgisayarsız Yeşilay Kodlama etkinliği yaptırdık.

Mrt

Okulumuzda yürüttüğümüz Ayın Öğrencisi Projemizde her ay örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimizi seçmeye devam ediyoruz.Seçilen öğrencilerimize Ayın Öğrencisi sertifikası veriyoruz.

Mrt

İHH ve Milli Eğitim Bakanlığının Birlikte yürüttüğü İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında okul olarak 4 tane yetim çocuğa sponsor olduk.Her ay öğrencilerimiz harçlıklarından artırdıkları ile yetim kardeşilerine destek oluyorlar.Okul olarak biz de her ay en çok bağış toplayan sınıfımıza teşekkür sertifikası veriyoruz.

Şbt

Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Nazmi Sarı İlkokulu konferans Salonunda 112 Çağrı Merkezinin faaliyetleri ve 112'nin doğru kullanımı eğitimi verildi.

Şbt

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvalarında öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.Pentago Oyunu kategorisinde 4/A sınıfı öğrencimiz Zeynep AKILLI iLÇE 3.sü oldu.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

5 Ocak 2024 Tarihinde Kütahya’da Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği Müsabakasında öğrencimiz Meryem Gökçe TANHAN, Minikler Üst Yaş Kız Kata kategorisinde İl Birincisi olmuştur.Ortaokulumuzdan da Zehra BOZKURT isimli öğrencimiz kendi kategorisinde İl Üçüncüsü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Engellilerle Dayanışma Kulübümüz  Aralık Dünya Engelliler günüyle ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için bir pano hazırladılar.