KÜTAHYA / TAVŞANLI - Subaşı İlkokulu

Rehberlik Servisimiz

Ara

Rehberlik Servisi Öğretmenimiz Nurten BAHADIR öğrencilerimize Teknolojiyi Bilinçli Kullanma semineri verdi.Sınıflarımızdaki yapılan etkinliklerden sonra hatırlatıcı olması için bir de pano hazırladı.

Ara

Rehberlik Servisimiz Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Çalışmaları kapsamında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu videoyu velilerimizle paylaşmıştır.

Ara

Rehberlik Servisi Öğretmenimiz Nurten BAHADIR okullarıın kapanmasına az bir zaman kala öğrencilerimize Ders ÇAlışma Yöntemleri ile ilgili bir pano hazırladı.

Kas

İlkokul Rehberlik Servisi Öğretmenimiz Nurten BAHADIR velilerimize Verimli Ders Çalışma hakkında seminer verdi.

Kas

Okul Rehberlik servisimiz 'Kadına Şiddete Hayır' projesi kapsamında farkındalık oluşturmak için okul panosu düzenledi.

Mrt

Rehberlik öğretmenimiz Öğrencilerimize Mahremiyet Eğitimi kapsamında " Bedenim Bana Aittir" panosu hazırladı